Reiki kan veel voor je doen. Het kan lichamelijke klachten verminderen. (Let op: Reiki is geen vervanger van de reguliere geneeskunde!). Je kunt er prikkels door loslaten, wat bijvoorbeeld heel fijn is na een werkdag, een dag pretpark of een verjaardag. Ik geef mijzelf ook reiki wanneer ik niet kan slapen en lig te malen. Binnen een minuut val ik weer in slaap doordat ik snel tot rust kom. Door de reiki cursussen te volgen kan ik mijzelf behandelen wanneer ik maar wil. Ik ben erg gegroeid sindsdien. Ik heb belemmerende overtuigingen losgelaten, als “Ik ben niet goed genoeg.” Daardoor ben ik steeds meer uit mijn comfortzone gegaan en ben ik van verlegen naar iemand gegaan die weet wat ze wil. Ik sta voor de klas (onderbouw) én heb mijn eigen bedrijf. Als je mij dit jaren geleden had verteld, had ik je niet geloofd. Ik ben vrolijker en kan meer prikkels aan gedurende de dag. Ik sta veel positiever in het leven en leef meer in het hier en nu in plaats van mij druk te maken om het verleden of de toekomst. Hoe mooi is dit!

Een paar reacties van anderen na een reiki healing van mij te hebben ontvangen:

“Na de behandeling was ik zoo moe en ben ik om 20.30 uur naar bed gegaan. Ik heb geslapen als een os en toen ik vanmorgen wakker werd, voelde ik me heerlijk uitgerust met nieuwe inzichten.”

“Ik voelde ineens zoveel rust in mijn lijf, ik werd enorm moe en had zo weg kunnen dommelen.”

“Ze hielp mij om de fysieke pijn een plek te geven en mijn rug voelde erna ook een stuk soepeler aan. Het herstel ging sneller dan ik had verwacht.”

“Na de behandeling was ik erg moe, maar bleef een ontspannen gevoel houden.”

“Ik ben een vrij hyper persoon en kan mij zeer moeilijk ontspannen. Laura haalde dit bij mij weg.”

“Ik voel nu zoveel meer rust.”

“Nadien voelde ik me rustig en kon merken dat Laura overtollige energie in mijn hoofd had weggenomen.”

“Ik voelde mij na de behandeling heerlijk ontspannen en weer vol energie om van alles te doen maar wel met rust in mijn hoofd. Heerlijk!”

“Reiki geeft je altijd weer even zo’n ontspanmomentje waar je zo aan toe kan zijn.”

Verlang jij ook naar alles wat hierboven staat beschreven, neem even contact met mij op en dan plannen wij een healing of een reiki cursus in. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura