Energie is trilling en is altijd en overal aanwezig. Het verbindt alles met elkaar. In de wetenschap wordt dit veld energie het Zero Point Field genoemd. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Ons gedrag, onze gedachten, gevoelens en emoties werken overal in door en hebben ook invloed op de mensen om ons heen.

Wanneer je ergens een ruimte instapt, kun je een sfeer voelen of voelen dat op een gegeven moment de stemming veranderd door het gedrag van mensen. Ook nieuwsberichten hebben invloed op de gevoelens en het gedrag van mensen. Hierom volg ik nu al een jaar het nieuws niet meer. Het gaf zoveel negativiteit en ik had er last van; werd onrustig en minder vrolijk. Onze gevoelens en gedachten hebben ook invloed op ons fysieke lichaam. Ze werken door in onze gezondheid.

Het Zero Point Field wordt gezien als opslagplaats van informatie waardoor intuïtie, helderziendheid, telepathie en voorgevoelens ook wat begrijpelijker worden. Het is alleen lastig te begrijpen, zeker ook omdat het niet met het blote oog te zien is. Dit komt omdat energie geen vaste materie is. Je kunt deze energie benoemen als ki, universele energie, chi, prana. Zo zijn er nog meer benamingen die gebruikt worden. Dit onuitputtelijke energieveld is overal aanwezig, altijd.

Energie in jou

In ieder mens zit ook een energiesysteem. Deze bestaat uit een heel netwerk van energiebanen en energiepunten dat ervoor zorgt dat de energie door het systeem getransporteerd kan worden naar de plekken waar de energie het hardst nodig is in het lichaam. Om dit energiesysteem heen zit je aura.

De energie kan zich verplaatsen doordat de energiepunten in je lichaam, je chakra’s, functioneren als tandwielen. Gaat een of gaan meerdere energiepunten minder functioneren heeft dit invloed op de rest van je energiesysteem en ga je dit merken en uit zich dit op je lichamelijke of mentale niveau bijvoorbeeld.

Alles wat leeft, heeft energie nodig om te leven en groeien. De universele energie is onuitputtelijk. Door hier energie van op te nemen, krijg je weer extra kracht wat doorwerkt in je hele lichaam. Veel mensen zit erg in hun hoofd waardoor daar veel energie zit en in de rest van je lichaam minder. Hierdoor kun je moeilijker contact maken met je gevoel. Wanneer je moeite hebt om je emoties te uiten en je deze dus opkropt kun je last van je maag krijgen. Emoties hebben dus effect op je lichaam maar ook op je energiesysteem.

Wist jij dit al? In januari geef ik weer een masterclass en leg ik hier meer over uit. Datum wordt deze week bekend.

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura