Vandaag ga ik wat dieper in op de reiki healing op afstand. Hoe werkt dit nu eigenlijk?

Traditioneel versus modern

Traditionele reiki is een fysieke behandeling. Hiervoor ga je naar degene toe die reiki geeft. Je ligt op een behandeltafel of zit op een stoel, waar jij de behandeling ontvangt. Bij een healing op afstand kun je lekker hangen in je favoriete stoel, lekker warm onder de dekens liggen in je bed. Stel dat je aan de andere kant van de wereld woont, waar de temperatuur een stuk hoger is dan nu in Nederland, lig je misschien wel lekker aan het strand. De energie wordt rechtstreeks naar je toe gestuurd. Fijn wanneer je je te ver bevindt van de reiki beoefenaar, of wanneer je het een beetje spannend vindt om een reiki healing te ontvangen. Het helpt je nog meer te ontspannen wanneer je lekker in je eigen omgeving bent.

Quantumfysica

Als we het over wetenschap hebben, komt het woord quantumfysica naar voren. Een moeilijk woord dat eigenlijk aangeeft dat energie niet gebonden is aan plaats. Dus als ik mijn intentie zet op het sturen van de helende energie jouw kant op, maakt het niet uit waar je bent op deze aardbol. De energie vindt haar weg.

Quantumfysica is een soort wetenschap die deze superkleine wereld bestudeert. Nu, in die superkleine wereld gedragen deeltjes zich soms anders dan we zouden verwachten in onze gewone, grote wereld. Ze kunnen op meerdere plekken tegelijk zijn of met elkaar verbonden zijn op een manier die moeilijk te begrijpen is.

Nu, hoe relateert dit aan reiki healing op afstand?

Er is universele energie die heling kan brengen. In de quantumwereld lijkt het erop dat energie niet gebonden is aan één specifieke plek. Het kan zich overal verspreiden, ongeacht de fysieke afstand.

Dus, als een reiki-beoefenaar helende energie stuurt tijdens een behandeling op afstand, volgt deze energie de quantumregels en gaat direct naar de persoon, ongeacht waar deze zich bevindt. Denk aan het versturen van een lief berichtje naar een vriend, maar dan op een superkleine manier. Het gaat door muren heen en reist supersnel naar de vriend toe, waar die ook is.

De kracht van een healing op afstand ervaren

Als je je afvraagt hoe het is om Reiki op afstand te ervaren, waarom probeer je het niet eens een keertje. Misschien weet je niet wat je kunt verwachten of vind je het zelfs een beetje spannend. Wanneer je het probeert ervaar je dat het niet spannend is, maar een fijn moment voor jezelf die ook nog eens rust en ontspanning biedt.

Voorbij de traditionele grenzen

Een reiki healing op afstand is niet zweverig; ja het gaat voorbij aan traditionele grenzen en aan wat ons verstand kan begrijpen. Maar eigenlijk is het heel down to earth. Overal om ons heen is energie. Jij bent energie!

Ontdek hoe deze manier van reiki geven niet alleen de grenzen van tijd en ruimte overschrijdt, maar ook een nieuw perspectief geeft op wat er allemaal mogelijk is.

Boek jouw behandeling door een email te sturen naar reikibyrenes@gmail.com en wie weet ervaar jij heel binnenkort hoe bijzonder het is om een healing op afstand te ontvangen.

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura