Als hoogsensitieve moeder kan het leven soms overweldigend aanvoelen. Je voelt de emoties van anderen heel intens, je bent snel overprikkeld en je hebt meer tijd nodig om te herstellen van stressvolle situaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel hoogsensitieve moeders op zoek zijn naar manieren om te ontspannen.

Een van de manieren is de ontspannende en helende kracht van reiki. Tijdens een reiki healing wordt de energie via de handen van de behandelaar doorgegeven aan de ontvanger, wat kan helpen om geblokkeerde energie vrij te maken en stress te verminderen.

Een reiki cursus kan je helpen om meer in contact te komen met je lichaam en emoties. Door te leren hoe je de energie kunt voelen en sturen, kun je je eigen energiehuishouding beter beheren en in evenwicht brengen. Dit kan leiden tot een betere nachtrust, minder stress en angst, en meer rust en ontspanning in het dagelijks leven.

Een reiki cursus kan ook helpen om je intuïtie te versterken. Veel hoogsensitieve mensen hebben een sterke intuïtie, maar kunnen het moeilijk vinden om die te vertrouwen. Reiki kan ook helpen om het vertrouwen in jezelf te vergroten, waardoor het gemakkelijker wordt om beslissingen te nemen en meer in je kracht te staan.

Jij,  hoogsensitieve moeder, kan veel baat hebben bij het volgen van een reiki cursus. Het kan je helpen om meer in contact te komen met je lichaam en emoties, het versterkt je intuïtie, vermindert stress en je kunt meer de verbinding maken met anderen. Als je een hoogsensitieve moeder bent en op zoek bent naar manieren om jezelf te kalmeren en te ontspannen, dan is een reiki cursus zeker iets om te overwegen.

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura