Voor veel mensen is reiki iets ongrijpbaars, daarom leg ik in deze blog uit wat voor verschillende dingen je kunt ervaren van reiki. Het gevoel dat je krijgt wanneer je een reiki healing krijgt, is niet in een paar woorden uit te leggen. Iedereen ervaart het anders.

Je kunt ervaren dat je energie voelt stromen. Alsof de energie van boven naar beneden uiteindelijk vanuit je bovenbenen, via je onderbenen en voeten je lichaam uitgaat, de grond in.

Ook kun je warmte voelen. Warmte op bepaalde plekken van je lichaam of gewoon dat je het helemaal warm krijgt. Je kunt het ook juist koud krijgen of dit alleen op bepaalde plekken voelen.

Je buik kan gaan rommelen, of je kunt tintelingen voelen.

Er zijn ook genoeg mensen die tijdens een healing niets voelen. Je kunt dan gaan twijfelen aan de energie en of het wel voor jou werkt. Maar de universele energie werkt altijd en doet wat het beste voor jou is op dat moment. Vaak merk je na een healing de vele voordelen ervan, zoals dat je met meer energie de dag doorkomt, dat je beter slaapt en minder de energieën van anderen overneemt.

Een aantal ervaringen van vrouwen die ik heb behandeld:

“Ik voelde de warmte en energie stromen.”

“Normaliter voel ik niet zoveel en nu merkte ik direct een warme gloed op. Tintelingen over mijn rug en later mijn benen. Het was een hele fijne ervaring.”

Ik voelde op een gegeven moment dat m’n voeten gingen tintelen en dat trok door mijn benen naar boven, naar mijn onderbuik.”

“Ik was heel moe en op het afgesproken tijdstip, dat de behandeling startte, kreeg ik het koud.”

“Bij de eerste twee behandelingen voelde ik de energie in de vorm van zwaarte en tintelingen van onderaf door mijn lichaam stromen. Een heel bijzondere, maar wel prettige gewaarwording.”

“Ik voelde een soort deken over mij heen komen.”

“De tranen rolden over mijn wangen. Ik voelde gelijk hele warme handen.”

Ik ervaar zelf tijdens een zelfbehandeling of het geven van een reiki healing dat mijn buik erg gaat rommelen, ook word ik heel rustig en gaat mijn ademhaling dieper en langzamer. Mijn handen worden eerst warm en uiteindelijk heb ik het helemaal warm.

Wil jij ook eens een reiki healing ervaren of heb je nog vragen? Mail naar reikibyrenes@gmail.com of stuur een whatsapp bericht via mijn site.

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura