Nadat ik een reiki healing heb gegeven aan iemand, geef ik diegene ook een boodschap mee. Wat houdt deze boodschap in en hoe kom ik aan deze informatie, dat lees je in deze blog.

Tijdens een healing tune ik in op jou, op jouw energie. Ik stuur de universele energie door middel van mijn handen naar jou. Ik geef niet mijn eigen energie weg maar ben het doorgeefkanaal. Tijdens een healing op afstand ben ik fysiek niet aanwezig bij jou maar zend ik de energie naar je toe door gebruik te maken van verschillende symbolen (te leren bij de reiki 2 cursus).

Ik sluit mijn ogen en laat mijn gedachten voorbij gaan. Ik merk dan dingen op, als; veel energie en drukte in het hoofd, of gespannen schouders. Hier kan ik dus al veel informatie uit halen. Daarnaast zie ik ook mensen, dieren of dingen voor mij terwijl ik iemand behandel. Denk aan een wolf, een open raam, een bepaalde bloem. Het kan van alles zijn. Hierbij voel ik wat het voor diegene kan betekenen die ik behandel. Na de healing maak ik hier een duidelijk bericht van en stuur dit mee met de inzichtkaarten die ik getrokken heb.

Een voorbeeld van een bericht die ik meestuur:

Je hoofd voelde vol met gedachten. Je leeft voornamelijk naar wat een ander van je verwacht in plaats van je hart te volgen. De mening van een ander is heel belangrijk voor je.

Gedurende de behandeling voelde ik je schouders meer ontspannen en ook je ademhaling ging van hoog en snel naar een rustige buikademhaling. Je houding kan beter, want hierdoor ondervindt je nu lichamelijke klachten. Wees je er bewust van hoe je zit en staat. Doe dit met een rechte rug en je knieën van het slot.

Je verlangt vaak terug naar de kindertijd…zorgeloos. Wat durf je niet uit te spreken? Er is iets dat je tegenwerkt om verder te komen in het leven. Sta voor wie je bent en wat je wilt ongeacht de mening van anderen. Het is tijd om jouw plek in te nemen en het leven te gaan leven die jij voor ogen hebt.

Hieronder volgen nog een aantal reacties van vrouwen op de berichten die ik meestuurde na de behandeling:

“Wauw zo mooi je teksten en kaarten. Klopt precies.”

“Daarna legde ze de vinger precies op de zere plekken.”

“De feedback van Laura na de behandeling sloot helemaal aan bij mijn huidige situatie. Het gaf mij bevestiging waar ik weer verder aan mag werken.”

“De woorden die ze schreef ontroerden me omdat ik ze ook ‘kon voelen’, zo puur en oprecht.”

“Een stukje verdieping voor mijzelf.”

“Wauw zo mooi je teksten en kaarten.”

“Laura wist na afloop ook precies te vertellen waar de pijntjes en opgeslagen energie zaten.”

Het geeft je inzicht in je pijnpunten en waar je op dit moment staat in je leven. Ben jij ook nieuwsgierig geworden, mail naar reikibyrenes@gmail.com om een healing in te boeken of kijk op mijn site www.reikibyrenes.nl voor meer informatie.

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura