Laura Renes

Reiki energy healer

Hai, ik ben Laura en het is mijn missie om jouw positieve energie te laten stromen. Ik wil jou de kracht laten inzien van je hoogsensitiviteit. 

Van overprikkeling naar een goede energiebalans! En van onzekerheid naar herkenning.

Mijn verhaal

In januari 2020 ben ik tot de harde realisatie gekomen dat ik te veel hooi op mijn vork had genomen. Op dat moment was ik bijna halverwege mijn zij-instroomtraject voor de Pabo. Dit traject houdt in dat je direct voor de klas staat en tegelijkertijd studeert om een bevoegd leerkracht te worden. Het was zwaar, om het maar even understated te zeggen.

Ik ben van nature enthousiast en energiek, wat ertoe leidde dat ik te veel verantwoordelijkheden op me nam. Uiteindelijk resulteerde dit in een beklemmend gevoel op mijn borst en het advies van mijn arts om flink te minderen met mijn activiteiten, omdat het de verkeerde kant op ging.

Om mijn studie en het lesgeven te kunnen blijven combineren, heb ik besloten om extra taken af te stoten en meer tijd vrij te maken voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een coach ingeschakeld en samen hebben we nare gebeurtenissen uit het verleden besproken en emoties losgekoppeld van deze herinneringen. Hierdoor zit ik nu beter in mijn vel. Ook hebben we gewerkt aan het transformeren van mijn beperkende overtuigingen naar helpende overtuigingen. Kortom, ik heb flink aan mezelf gewerkt.

 

 

Over mijn hoogsensitiviteit…

Wanneer ik een ruimte betreed, voel ik de energie die er hangt of die uitgaat van de mensen in die ruimte. Het heeft een aanzienlijke invloed op mijn stemming en kan ervoor zorgen dat ik blij naar huis ga of juist verdrietig. Ik ben ook gevoelig voor bepaalde geluiden.

Dankzij mijn coach en mijn zusje, die ook hoogsensitief is, besefte ik eindelijk dat ik dat ook ben. Dit inzicht hielp me om mezelf beter te begrijpen en te accepteren, en om te begrijpen waarom ik soms rust nodig heb en vaak zo moe ben. Ik ben meteen begonnen om te ontdekken hoe ik mijn hoogsensitiviteit in positieve zin kon inzetten en mezelf kon beschermen tegen de energie van anderen. Dit heeft me veel inzichten gegeven en heeft me geholpen te begrijpen waarom ik soms anders reageer dan anderen.

Hoe is reiki op mijn pad gekomen?

Ik zocht naar manieren om mezelf te beschermen tegen de energie van anderen en om meer rust in mijn leven te krijgen. Na veel lezen kwam ik tot de ontdekking dat reiki me zou kunnen helpen. Het idee van het werken met energie, iets wat niet tastbaar is, was moeilijk te bevatten voor mij. Maar toch besloot ik me in te schrijven voor een cursus. Tijdens de inwijdingen zag ik kleuren, voelde ik warmte in mijn handen en stroomde de energie letterlijk door mijn lichaam.

Ik had die dag last van hevige hoofdpijn vanwege alle indrukken en mensen om me heen. Ik behandelde mezelf met reiki en de pijn werd aanzienlijk minder. Ik kon alleen maar concluderen dat dit door de reiki energie kwam.

Dankzij reiki heb ik mezelf weer teruggevonden na een moeilijke periode in een vorige relatie. Het heeft me rust gegeven en mijn hoofd vrijgemaakt van overmatige prikkels. De blokkades die ik had, zijn opgeheven en ik voel me weer vol zelfvertrouwen.

Ik ben nu energiek en voel me klaar om de wereld aan te kunnen. Ik heb weer de controle over mijn eigen leven en volg nu echt mijn hart. Ik ben weer de vrolijke, enthousiaste en energieke persoon die ik altijd was.

Als reiki-beoefenaar help ik anderen om meer energie te krijgen en minder last te hebben van overprikkeling. Door middel van reiki-cursussen geef ik anderen de tools om zelf met de reiki-energie aan de slag te gaan en deze ook in te zetten voor hun kinderen. Tijdens de healing-sessies komen inzichten, emoties en beperkende overtuigingen naar boven die ik vervolgens meeneem in mijn coachingssessies.

Op weg naar een nieuwe jij!

Keuze logo

Reiki by Renes logo

De flamingo staat voor spirituele groei en intuïtie. Ook staat de flamingo voor het aarden van hogere energieën en voor evenwicht en balans. De flamingo-symboliek staat voor het in contact komen met je emoties. Het betekent dat je jezelf moet toestaan om je gevoelens los te laten, zodat je weer in balans kunt komen.

Daarnaast is het ook mijn lievelingsdier en past het perfect bij reiki. Reiki gaat ook over het hervinden of behouden van je evenwicht en balans. Ook brengt de reiki energie je terug naar jezelf, naar je gevoel.

Begin vandaag met het ervaren van meer rust!

Inzichtkaarten
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura