Laura Renes

Reiki energy healer

Hai, ik ben Laura en het is mijn missie om jouw positieve energie te laten stromen. Ik wil jou de kracht laten inzien van je hoogsensitiviteit. 

Van overprikkeling naar een goede energiebalans! En van onzekerheid naar herkenning.

Mijn verhaal

In januari 2020 kwam ik mezelf keihard tegen. Ik zat op dat moment bijna op de helft van het zij-instroomtraject van de Pabo. Met deze studie sta je direct voor de klas en studeer je tegelijkertijd voor het worden van een leerkracht. Kortom, best heftig!

Ik ben heel enthousiast en vol energie waardoor ik veel op mijn schouders nam. Dit resulteerde in erge druk op mijn borst en het advies van de dokter om flink gas terug te nemen omdat dit de verkeerde kant op ging.

De extra taken hoefde ik niet te doen, zodat ik extra tijd had voor mijn studie en het lesgeven. Tegelijkertijd ben ik met een coach aan de slag gegaan waarmee ik vervelende gebeurtenissen uit het verleden heb besproken en dankzij een oefening mijn emoties kon loskoppelen van die herinneringen waardoor ik beter in mijn vel zit. Ook zijn we aan de slag gegaan met mijn beperkende overtuigingen en bogen deze om naar helpende overtuigingen. Dus kort gezegd: ik ben flink aan de slag gegaan met het werken aan mezelf.

 

 

Over mijn hoogsensitiviteit…

Wanneer ik ergens binnenkom voel ik de energie die in een ruimte hangt of rondom een persoon. Dit heeft invloed op mijn humeur. Zo kan ik vrolijk de deur uitgaan en verdrietig thuis komen. Ook heb ik snel last van geluiden.

Dankzij mijn coach én mijn zusje die ook hoogsensitief is, kreeg ik het inzicht dat ik dit ook ben. Eindelijk begreep ik mijzelf meer en waarom ik soms echt even rust nodig heb en vaak dus ook erg moe ben. Ik ging direct aan de slag met zoeken hoe ik dit kon gebruiken in positieve zin en mijzelf kon beschermen tegen de energie van anderen. Ik kreeg hier zoveel inzichten van en begreep nu ook waarom ik soms anders reageer dan anderen. 

Hoe is reiki op mijn pad gekomen?

Ik wilde mijzelf beschermen voor de energie van een ander en gunde mijzelf meer rust. Ik las veel over reiki en vooral wat dit mij kon brengen. Dit was precies wat ik zocht! Alleen werkt het met energie, iets dat je niet ziet. Ik kon dit niet goed vatten met mijn verstand, maar schreef mij toch in voor de cursus. Tijdens de inwijdingen zag ik allerlei kleuren, mijn handen werden warm en ik voelde de energie letterlijk stromen.

Ik had die dag erge hoofdpijn door alle indrukken en de mensen om mij heen. Ik behandelde mijzelf en de pijn werd een stuk minder. Ik kon het niet anders verklaren dan dat het door de reiki energie kwam.

Ik ben mijzelf volledig kwijt geraakt in een vorige relatie en dankzij reiki kom ik weer terug bij mijzelf. Het geeft mij rust en maakt mijn hoofd vrij van prikkels. De blokkades zijn opgeheven wat maakt dat ik weer vol zelfvertrouwen ben.

Ik voel mij energiek en kan de hele wereld aan. Ik heb het heft over mijn eigen leven weer in handen. Ik volg nu echt mijn hart en ik ben weer mijzelf: heel vrolijk, enthousiast en energiek!

Ik help jou om meer energie te krijgen en minder last te hebben van overprikkeling. Door middel van de reiki cursussen geef ik jou de tool om zelf met de reiki energie aan de slag te gaan en ook in te zetten voor je kind(eren).
Dat wat naar boven komt aan inzichten, emoties en belemmerende overtuigingen tijdens de healingen wordt direct meegenomen in de coachingsessies.
Op naar een nieuwe jij!  

Keuze logo

Reiki by Renes logo

De flamingo staat voor spirituele groei en intuïtie. Ook staat de flamingo voor het aarden van hogere energieën en voor evenwicht en balans. De flamingo-symboliek staat voor het in contact komen met je emoties. Het betekent dat je jezelf moet toestaan om je gevoelens los te laten, zodat je weer in balans kunt komen.

Daarnaast is het ook mijn lievelingsdier en past het perfect bij reiki. Reiki gaat ook over het hervinden of behouden van je evenwicht en balans. Ook brengt de reiki energie je terug naar jezelf, naar je gevoel.

Begin vandaag met het ervaren van meer rust!

Inzichtkaarten
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura