Online cursus

ter ondersteuning van de hoogsensitieve leerkracht

Start 15 april

Herkenbaar?

➡️

Je komt iedere dag overprikkeld thuis. 

➡️

Gedurende je werkdag kun je alle drukte al niet meer aan. 

➡️

Tel je de uren af totdat je leerlingen weer naar huis gaan?

➡️

Geen puf meer voor sociale activiteiten?

Omarm je hoogsensitiviteit

Ontdek hoe mijn online cursus Sensitief Sterk je als leerkracht meer rust biedt tijdens schooluren, energie bespaart voor je persoonlijke leven, en je helpt om je focus te verleggen naar wat echt belangrijk is, waardoor je 's avonds meer energie hebt om te ontspannen.

Binnenkort: Ontdek jouw innerlijke kracht met de Online Cursus Sensitief Sterk!

 

Voel je je soms overweldigd door je sensitiviteit en wil je innerlijke kracht vinden om hiermee om te gaan? Dan is de Online Cursus Sensitief Sterk precies wat je nodig hebt!

 

In deze zes weken durende reis, begeleid ik je stap voor stap naar een dieper begrip van je hoogsensitiviteit en help ik je jouw innerlijke kracht te ontdekken. Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

Module 1: Meer inzicht in hoogsensitiviteit: Ontdek alles over hoogsensitiviteit en hoe het jouw leven beïnvloedt, zodat je je sensitiviteit beter begrijpt en ermee leert omgaan.

Module 2: Empower jezelf: Zelfliefde als startpunt: Leer hoe zelfliefde de sleutel is tot het vinden van innerlijke kracht, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je veerkrachtiger wordt.

Module 3: Innerlijke avonturen: Het kind in jou ontdekken: Verken je innerlijke kind en herontdek de magie van je jeugd.

Module 4: Innerlijke weerspiegeling: Emoties als gids: Leer hoe je je gevoelens kunt erkennen en gebruiken als kompas.

Module 5: Omdenken in actie: Transformeer belemmerende overtuigingen: Doorbreek belemmerende overtuigingen en stap in je kracht.

Module 6: Werkplezier herontdekt: Passie als brandstof: Ontdek hoe je vanuit je passie kunt werken en weer plezier kunt vinden in wat je doet.

 

Om het nog aantrekkelijker te maken, bied ik twee geweldige bonussen aan:

  • Een korting van €50 als je je aanmeldt voor 2 april. We starten 15 april.
  • Een gratis reiki healing op afstand ter waarde van €44!

 

Je kunt zelfs kiezen voor betaling in twee termijnen om het nog makkelijker te maken.

 

Bezwaren? Geen probleem:

  • Te duur?: Deze cursus is een investering in jezelf die je voor de rest van je leven zal dragen. Het is onbetaalbaar in termen van persoonlijke groei. Tijdens deze pilot kost hij maar € 47 in plaats van € 97, dat is een korting van maar liefst € 50!

De eerste 10 krijgen nog een extra korting van € 10, dus betalen maar € 37.

Wees er dus snel bij!

  • Weinig tijd?: Deze cursus kost je maximaal 1 tot 1,5 uur per week, maar de voordelen zullen je leven veranderen. Waarbij de oefeningen direct in te zetten zijn en je verlichting brengen van alle prikkels. Stel je voor dat je weer vol energie voor de klas staat en weer plezier hebt in je werk!
  • Wat als het niet werkt?: Niet goed, geld terug. Ik geloof zo sterk in deze cursus dat ik je zonder gedoe je geld teruggeef als het niet aan je verwachtingen voldoet.

 

Wil jij ontdekken hoe mijn online cursus Sensitief Sterk je als leerkracht meer rust biedt tijdens schooluren, energie bespaart voor je persoonlijke leven, en je helpt om je focus te verleggen naar wat echt belangrijk is, zodat je ’s avonds meer energie hebt om te ontspannen?

Meld je dan nu aan voor de Online Cursus Sensitief Sterk en begin op 15 april aan je transformatie!

Meld je aan vóór 2 april om van de korting én de bonussen te profiteren. Mail naar reikibyrenes@gmail.com.

 

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere reis.

 

Start: 15 april

Energiek en ontspannen voor de klas, hoogsensitieve leerkrachten

Gratis gids boordevol tips

Wil jij nu al,vast aan de slag om meer rust gedurende je werkdag te ervaren? Klik dan op de link hieronder voor mijn waardevolle gids: “Energiek en ontspannen voor de klas.”

Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura