Kaartendeck voor hoogsensitieve vrouwen

Het doel hiervan is om overprikkeling te voorkomen, meer inzicht te krijgen in je hoogsensitiviteit en af en toe echt even stil te staan bij wat je op dat moment nodig hebt. Te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. 

 

Kaartendeck Reiki by Renes
Kaartendeck spreuk
Kaartendeck Reiki by Renes opdracht

De opdrachten laten je voelen wat je op dit moment nodig hebt en/of helpen je je energie te beschermen. Je kunt deze ook samen met je kind doen waardoor hij/zij ook leert omgaan met zijn of haar hoogsensitiviteit. 

Je kunt de kaarten voor jezelf inzetten, maar HSP- coaches kunnen dit ook inzetten tijdens hun coachingsessies. Wat voel ik nu en wat helpt mij? Hier kun je tijdens de sessie op inspelen. 

Er is een gedeelte met spreuken en een gedeelte met opdrachtjes.  Een super fijn kaartendeck die je d.m.v. opdrachten helpt omgaan met je hoogsensitiviteit. De spreuken geven je een intentie om voor die dag in te zetten. Ik weet zeker dat je hier veel aan hebt en je meer bewust wordt van de kracht hiervan. 

Ik vind het vooral heel handig dat deze kaarten kleiner zijn dan het gemiddelde kaartendeck. Ze zitten in een kunststof doosje, zodat je de kaarten goed beschermd overal mee naar toe kunt nemen. 

Ik ben echt mega enthousiast! Ik hoop jij ook! 

Mijn kaartendeck is te bestellen voor €17,95 (exclusief verzendkosten van € 3,84).

 

 

Kaartendeck Reiki by Renes

Ik wil graag het kaartendeck bestellen:

Opdrachtkaart Reiki by Renes kaartendeck
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura