Inwijdingen

Hoe mooi is het wanneer je zelf aan de slag kunt met de Gold of Purple reiki van founder Ole Gabrielsen! Jezelf én anderen behandelen met deze mooie energieën door het ontvangen van deze inwijdingen. Ook de Aura of Chakra flush zijn een mooie aanvulling.

Voorwaarde om ingewijd te worden in de Gold reiki: je hebt al een reiki 1 cursus gedaan zodat je weet wat het werken met energie inhoudt. 

Voorwaarde om ingewijd te worden in de Purple reiki: Ik raad aan om minstens Usui Reiki 2 te hebben om Purple Reiki te ontvangen.                      Voor de Aura en Chakra flush is geen ervaring met reiki vereist. 

Gold reiki

Deze energie werkt transformerend en heeft drie Levels. Na de inwijding krijg je de sterk zuiverende werking van het edelmetaal metaalgoud als energie tot je beschikking. Dit is een van de meest krachtige transformerende energiestralen uit de kosmos.

In de spirituele wereld staat het gouden licht bekend om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold reiki vermindert angstgevoelens, negativiteit en spanning. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat je gaat omringen na een behandeling.

Gold reiki werkt sterk op het psychische vlak van de mens. Je gaat hiermee naar de bron van de klachten en natuurlijk ook naar de klachten zelf.

Mooie reacties op de Gold inwijdingen:

reactie reiki gold inwijdingen

Purple reiki

Hoe fijn is het wanneer je jezelf kunt helpen op ieder moment van de dag en voor de rest van je leven bij het oplossen van blokkades in je lichaam?

Door verschillende gebeurtenissen uit het verleden kunnen er blokkades ontstaan. Alles wat je in je leven meemaakt, fijne en minder fijne gebeurtenissen heeft invloed op je: op je energie en op hoe je je voelt. Door onverwerkte emoties en gebeurtenissen blokkeert je energiestroom met allerlei klachten op bijvoorbeeld emotioneel, lichamelijk en mentaal gebied als gevolg.

Purple Reiki is zeer effectief bij het oplossen van blokkades en vastgelopen energie. Purple Reiki gaat direct naar de plaatsen van de vastgelopen energie om deze te aan te pakken. Zowel de cliënt als de healer zal onmiddellijk een verschil opmerken. Het gebied kan zeer warm worden. Dit zal maar een paar minuten duren, dus maak je geen zorgen. Het trekt vanzelf weer weg.

Er is nog niet veel geschreven over deze vorm van reiki, maar de pure kracht en de snelheid van deze overdracht van energie zal je verbazen. Met andere vormen van reiki kun je ook blokkades aanpakken, maar ik merk dat bij deze vorm de blokkades sneller opgeheven worden waardoor de energie weer goed kan stromen.

Hoe fijn is het wanneer je jezelf hierbij kunt helpen, waardoor de energie weer gaat stromen op een plek waar een blokkade zat en je beter in je vel gaat zitten!

Reiki by Renes

Chakra Flush/Chakra Schoonmaak

Chakra is Sanskriet en betekent cirkel of wiel. Je kunt een chakra zien als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen; een draaiend wiel van energie. Je hebt de zeven belangrijkste chakra’s die ieder zijn eigenschappen heeft en die bij een bepaald gebied in het lichaam hoort.

Wanneer de energie goed door de chakra’s stroomt, is ons leven in balans en zijn we gezond. Wanneer een chakra geblokkeerd is, heeft dat ook effect op lichaam en geest. Levensenergie kan dan niet goed meer doorstromen.

Met de Chakra Flush kun je eenvoudig vastgelopen energie uit de chakra’s verwijderen.

Dit doe je door middel van je intentie

Aura flush

De aura is een energetisch veld of lichtveld om het lichaam van een levend wezen. Ze werkt als een koepel waarbinnen zich alle energie bevindt en ze beschermt de levenskracht. De aura wordt verzwakt door: slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging of frisse lucht, tekort aan rust, stress, alcohol, drugs en medicijnen, tabak, negatieve gewoontes, et cetera.

Wanneer je hooggevoelig bent, heb je van nature een aura dat verder openstaat.

Je bent dan gevoeliger voor vervuiling. Dit kan zorgen voor vermoeidheid, overprikkeling en negatief denken.

Het regelmatig reinigen van je aura is dan ook heel belangrijk. Je zult je daardoor prettiger, energieker en gelukkiger voelen.

De Aura Flush is een snelle en effectieve manier om je aura te reinigen: blokkades, vastgelopen energie en negatieve gedachtes worden verwijderd.

Dit doe je door middel van je intentie.

Wil jij één van deze inwijdingen ontvangen of heb je vragen?

Afstandsbehandeling reiki
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura