Coaching voor hoogsensitieve vrouwen

Ik wil jou, hoogsensitieve vrouw, meer inzicht geven in je hoogsensitiviteit. Ik wil jou leren te begrijpen waarom je soms “anders” reageert en hoe je juist je kracht maakt van je hoogsensitiviteit.

 

Reiki by Renes coaching

Waar sta je nu?

  • Heb je soms het idee dat er iets mis met je is?  Dat je anders bent?
  • Ben je vaak overprikkeld en heb je snel last van de energie van anderen?
  • Je gedachten slaan op tilt: hoofd draait overuren
  • Je emoties gaan alle kanten uit en je kunt af en toe in tranen uitbarsten

 

 

Wat levert de coaching je op? 

  • Je weet hoe je je energie kan beschermen en kunt nu op tijd rust nemen voor je overprikkeld raakt
  • Je kunt je grenzen aangeven en maakt je eigen keuzes
  • Je voelt je krachtig en hebt meer zelfvertrouwen
  • Je leert je emoties te reguleren en los te komen van je gedachtenstroom.

 

 

Een hoogsensitief persoon ervaart meer en intenser door de manier waarop zijn lichaam functioneert.

Het is voor jou belangrijk om aanwezig te zijn in je lichaam en goed naar je lichaam en gevoel te luisteren. Dit én aandacht voor het hier en nu zijn belangrijk om negatieve gedachten te hanteren. Daarnaast worden positieve sensaties ook alleen in het hier en nu ervaren. 

Ook wil ik je laten kennismaken met reiki. 

Doordat je met reiki ook lekker kunt ontspannen, helpt dit jou prikkels los te laten maar kun je er ook beter voor je kinderen zijn. Je laat blokkades en belemmerende overtuigingen los, wat je kinderen ook aanvoelen. Je straalt meer rust uit en zorgt ook beter voor jezelf. Je bent meer in balans. Vanuit deze staat kun je meer betekenen voor je kinderen, je gezin. En bovenal voel jij je een ander mens. 

 

 

Ben je klaar met het onbegrip van je omgeving t.o.v. je hoogsensitiviteit?

Ben je klaar met je anders en onzeker voelen?

Ben je klaar met zelf proberen hier iets aan te doen zonder resultaat?

Ik kan je hierbij helpen en begrijp je volledig, want ik ben ook hoogsensitief en ben ook in die positie geweest. Ik heb mij ook zo gevoeld en liep uiteindelijk tegen een burn-out aan. Ik was er net op tijd bij. Jij ook?

Je hoeft niet alles alleen te doen! Sterker nog; het vergt kracht om hulp te vragen.

Neem vandaag nog contact met mij op en start met het leven van je droomleven!

Waarom zou je coaching bij mij volgen?

Ik ben ook hoogsensitief en voelde mij onzeker en niet op mijn plek. Ik begrijp je.

Ik kijk per sessie wat er nodig is. Ik volg hierin mijn intuitie.

Reiki healing in combinatie met coaching is goed voor het verwerken en helen van stukken in jou die om aandacht vragen. Wat omhoog komt met reiki zoals oud verdriet en belemmerende overtuigingen behandelen we in de sessies.

Ik kijk naar jou op verschillende vlakken; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Dit samen maakt jou tot wie jij bent. Is één vlak uit balans, heeft dit ook invloed op de andere vlakken. Door naar al deze vlakken te kijken, komt de werkelijke oorzaak van je klachten naar boven.

Ik voeg samen wat voor mij goed heeft geholpen en nog goed helpt. Denk aan; meditaties, visualisaties, mindfulnessoefeningen en NLP-technieken. 

 

Ik ben bij je gekomen vanwege het stuk oud verdriet wat ik bij me draag. Ik vind het moeilijk om daar bij te komen en dat los te kunnen laten. 

Je hebt me daar heel goed bij geholpen door de oefeningen die je met me gedaan hebt. Ook de Reiki Gold sessie vond ik heel erg bijzonder. En wat ik enorm fijn vind is dat je de oefeningen naar mij toegestuurd hebt zodat ik ze thuis ook kan herhalen.

Ik zou je zéker aan anderen aanbevelen. Je hebt een hele fijne persoonlijkheid, ik voel alleen maar warmte en liefde van jou uitgaan. Daardoor voelde ik me al snel heel veilig en pas dan kan je je ook echt overgeven aan de hulp van een ander.

Mischa

Wat mooi hoe je de behandeling omschreef! Ik voelde op een bepaald moment ook een soort van “gloed” door me heen gaan! Heel apart! En erg ontspannen daarna! Dank je wel daarvoor 😇

Ik kwam bij jou doordat ik erg overprikkeld ben en altijd AAN sta!
Je gaf me goede en makkelijk toepasbare tips om even UIT te gaan en in mezelf te keren en zo prikkels te weren.
Iedereen die last heeft van prikkelgevoeligheid, het gevoel heeft altijd AAN te staan en moeilijk kan ontspannen gun ik een behandeling of traject bij jou!

Daniela Venema

Ik vind de investering te groot.

Je krijgt iedere maand een reiki healing van 30 minuten en iedere drie weken een coachingsessie van 45 minuten. Persoonlijk op jou afgestemd. Je kunt mij per whatsapp en mail bereiken tijdens het traject wanneer je vragen hebt.

Ook ontvang je een mooi welkomstpakket.

Tenslotte onderga je een transformatie. Je leert prikkels loslaten, je energie te beschermen en groeit als persoon. Dit neem je mee voor de rest van je leven.

Je ervaart niet meer de lasten van je hoogsensitiviteit maar kunt dit omzetten en er je kracht van maken. Ook hoef je niet zelf te tobben en uit te zoeken wat zou kunnen werken. Ik ben geweest waar jij nu staat en ik weet wat goed voor je werkt. Ik leer het jou zodat je hierna zelf op weg kunt.

Kortom je krijgt heel veel waarde tijdens mijn trajecten én je ondergaat een transformatie. Ik zou wel weten wat ik zou doen.

Ga ook even voor jezelf na wat het je tot nu toe heeft gebracht om niet te investeren in jezelf. 

 

Ik heb geen tijd.

Eenmaal per maand krijg je een reiki healing van 30 minuten en eens in de drie weken een coachingsessie van 45 minuten. Dit is makkelijk in te passen in je dag. 

De tijd die het je “kost” gaat rechtstreeks naar jezelf. Het is een investering in jou als persoon. 

Ga eens na hoeveel tijd per dag je doelloos op je telefoon zit te scrollen…

Ik twijfel of heb nog een vraag

Mail even naar reikibyrenes@gmail.com dan denk ik met je mee. 

Ik wil graag een kennismakingsgesprek inplannen:

Reiki by Renes coaching
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura