De dag beginnen en eindigen met dankbaarheid.

Vandaag bespreek ik hoe je je dag kunt beginnen en eindigen met een beetje vriendelijkheid en dankbaarheid. Als je, net als ik, een hoogsensitieve leerkracht bent, zijn deze eenvoudige stappen misschien precies wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen en met een...

Energie zonder grenzen: reiki healing op afstand

Vandaag ga ik wat dieper in op de reiki healing op afstand. Hoe werkt dit nu eigenlijk? Traditioneel versus modern Traditionele reiki is een fysieke behandeling. Hiervoor ga je naar degene toe die reiki geeft. Je ligt op een behandeltafel of zit op een stoel, waar jij...

De kracht van reiki healing

Vandaag ga ik dieper in op reiki healing. Dit is al eeuwenoud. Ontdek hoe reiki je kan helpen om diepe ontspanning te vinden in je drukke leven. De kern van reiki healing Reiki vindt zijn oorsprong in het oude Japan en onderscheidt zich als een krachtige methode om...
Chat openen
Hai!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied of wil je een healing of cursus boeken, stuur mij dan een berichtje.

Liefs,
Laura